Nieuws

 

  • donderdag 12 oktober 2017

Nieuwe vacature: logistiek medewerker

VACATURE - Ben jij een harde werker met ervaring in de logistiek? Kom dan ons team versterken!
Bekijk deze vacature en onze andere vacatures op onze vacaturepagina.
  • dinsdag 10 oktober 2017

Website nu ook in Engels of Duits

DE KWAKEL - Onze website is nu ook beschikbaar in het Engels en Duits. Hierdoor kunnen onze buitenlandse klanten nu ook gemakkelijk informatie verkrijgen over ons bedrijf en onze dienstverlening.

 

Rechts bovenaan de website kunt u kiezen voor de taal van uw keuze. Dit door op de Nederlandse, Engelse of Duitse vlag te klikken.  

 

  • vrijdag 6 oktober 2017

Van Zaal Transport nieuwe partner Royal Lemkes

DE KWAKEL - Van Zaal Transport is de nieuwe partner van Royal Lemkes voor het transport in de regio's Aalsmeer en de Bollenstreek. Dit werd donderdag 5 oktober bekend gemaakt.


Royal Lemkes werkt sinds kort met bundeltransport. Dit houdt in dat zij één vaste transporteur per regio hebben. Van Zaal Transport is gekozen als vervoerder in Aalsmeer en de Bollenstreek. 

Bundeltransport
Bundeltransport moet leiden tot vollere vrachtwagens, lagere ketenkosten, minder files en minder CO2-uitstoot. Daarnaast wil Lemkes hiermee meer grip krijgen op de directe sturing van aanvoerstromen.

Innovatief
Het Bleiswijkse bedrijf heeft voor Van Zaal Transport gekozen, vanwege onze innovativiteit en betrouwbaarheid. Ook zijn we volgens Lemkes 'sterk in de regio'. Wij zien andersom ook een mooie partner in Lemkes en zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking uitstekend aansluit bij onze dienstverlening.

In de startblokken
Op 23 oktober vervoeren wij de eerste handel van kwekers naar de vooraanstaande plantenleverancier.

  • woensdag 27 september 2017

Dieseltoeslag oktober 2017

DE KWAKEL - De dieseltoeslag voor de maand oktober is vastgesteld op 9%. Dit op basis van de pompprijs van 27 september 2017. Deze bedroeg € 1,1021.


Als u meer wil weten over hoe de dieseltoeslag tot stand komt, kunt u kijken op onze pagina 
'Dieseltoeslag'.

  • dinsdag 26 september 2017

Van Zaal heeft tweede glasvezel

DE KWAKEL - Van Zaal Transport heeft een tweede glasvezelnetwerk aan laten leggen. Nu heeft het transportbedrijf glasvezel van twee verschillende leveranciers.


Hierdoor kunnen zij als het internet van de ene leverancier uitvalt terugvallen op de andere. Dit minimaliseert de kans dat Van Zaal Transport niet meer bereikbar is per e-mail, telefoon of boordcomputer. 


Foto: het aanleggen van het tweede glasvezelnetwerk.

  • dinsdag 19 september 2017

Vier nieuwe koeltrailers voor Van Zaal

DE KWAKEL - Het komende hoogseizoen gaat Van Zaal Transport met vier nieuwe koeltrailers de weg op. De trailers, van het merk Sor, worden in februari 2018 door Burgers Carrosserie geleverd.


Van Zaal Transport schaft de koeltrailers nu al aan, omdat de economie aantrekt en de levertijd van de trailers daardoor langer is dan normaal. Het hoogseizoen loopt ongeveer van februari tot juni.Afbeelding: soortgelijke Sor-trailes worden in februari 2018 aan Van Zaal geleverd. 

  • dinsdag 5 september 2017

Duurzame dinsdag: dit doet VZT

DE KWAKEL - Het is vandaag duurzame dinsdag! Een mooie aanleiding om u te vertellen wat wij doen op het gebied van duurzaamheid.


Duurzaamheid, een belangrijk thema dat gelukkig wereldwijd steeds meer aandacht krijgt. Ook wij zetten ons al jaren in om zo duurzaam mogelijk te werken.

Ecologisch rijden
Zo rijden onze vrachtwagens op diesel, maar wel op zo min mogelijk diesel. Wij proberen namelijk het dieselverbruik zo veel mogelijk te reduceren. Dit doen we allereerst door AdBlue aan onze diesel toe te voegen, waardoor onze trucks schoner rijden. Daarnaast stimuleren wij onze chauffeurs om zo zuinig mogelijk te rijden. Dit doen wij door ze regelmatig tips te geven, de mogelijkheid te bieden om in de cabine te zien hoe ecologisch ze rijden en wekelijks te laten zien hoe ecologisch zij die week hebben gereden. Ook hebben wij een chauffeurscoach die onze truckers coacht richting een zuinigere rijstijl. 

Alle beetjes helpen
Maar ook kleinere maatregelen maken verschil. Zo versturen wij zowel onze medewerkersnieuwsbrief als externe nieuwsbrief digitaal. Evenals facturen naar zakenrelaties en loonstroken naar ons personeel. Dat scheelt een hoop papier. Verder maken wij waar mogelijk gebruik van zogenoemde 'thin client' computers, die minder stroom verbruiken dan andere pc's.

Energie recyclen 
Daarnaast voorzien wij onze bedrijfsruimtes zelf van warmte. Dit gebeurt door middel van een warmtekrachtkoppeling en via een warmteopslag in de grond. De warmte die vrijkomt bij de warmtekrachtkoppeling wordt opgeslagen in een buffer en vervolgens gebruikt voor het verwarmen van de panden. 

We blijven bezig
Maar uiteraard willen wij continu blijven verbeteren op duurzaamheidsgebied. Daarom zijn wij lid van Benefits of Nature. Zij helpen ons met het berekenen van onze footprint. Dit is de impact van ons bedrijf op het milieu. Aan de hand daarvan bekijken we op welke aspecten we kunnen verduurzamen.

  • vrijdag 1 september 2017

VZT ondersteunt Aalsmeer Bloementour

DE KWAKEL - Van Zaal Transport ondersteunt zaterdag 7 oktober de Aalsmeer Bloementour, een tweejaarlijks evenement waarbij mensen met een beperking een rondrit kunnen maken in een vrachtwagen of in een ander speciaal voertuig.


De Aalsmeer Bloementour wordt helemaal mogelijk gemaakt door vrijwilligers en diverse sponsors. Het konvooi van trucks en andere bijzondere wagens rijdt door Aalsmeer, De Kwakel, Uithoorn en Amstelveen onder begeleiding van een motorteam en Show - en Jachthoornkorps Kudelstaart. 

Ondersteunen
Wij ondersteunen dit mooie initiatief door, net als voorgaande edities, ons terrein beschikbaar te stellen. De rondrit start en eindigt bij ons en ook de lunch vooraf en de barbecue achteraf vinden op onze locatie in De Kwakel plaats. Daarnaast rijden verschillende chauffeurs van ons mee als vrijwilliger. 

Meehelpen
Beschik je over een vrachtwagen of ander bijzonder voertuig en wil je ook iemand een onvergetelijke dag bezorgen? Dan kun je je opgeven bij de organisatie van de Aalsmeer Bloementour. Daarnaast is iedereen welkom om langs de route te komen kijken en zwaaien. Ook sponsoren behoort tot de mogelijkheden. Ga naar aalsmeerbloementour.nl voor meer informatie.


Foto: Van Zaal Transport tijdens een eerdere editie van de Aalsmeer Bloementour.

 

  • maandag 28 augustus 2017

Dieseltoeslag september 2017

DE KWAKEL - De dieseltoeslag voor de maand september is vastgesteld. Net als in augustus is het 8,0%. Dit percentage is gebaseerd op de pompprijs van 28 augustus 2017 (€ 1,0691).
Als u meer wil weten over hoe de dieseltoeslag tot stand komt, kunt u kijken op onze pagina 'Dieseltoeslag'.
  • donderdag 24 augustus 2017

Word jij onze nieuwe collega?

VACATURES  - Wij zijn op zoek naar transportplanners, een teamleider logistiek en diverse chauffeurs.

Bekijk al onze vacatures op www.vzt.nl/vacatures

Ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Wij versturen vierwekelijks een nieuwsbrief gericht aan zakenrelaties en andere geïnteresseerden. Ook onze nieuwsbrief ontvangen? Klik dan hier om u te abonneren.

Onze partners

Omdat wij trots zijn op onze partners, zetten wij ze in juli en augustus in de spotlights. Dit doen wij elke donderdag om 20:00 uur hier en op onze Facebookpagina.