Nieuws

 

  • maandag 11 december 2017

Mededeling: vertraging door winters weer

DE KWAKEL - Door het winterse weer ondervinden wij helaas vertraging met het afleveren van handel.
Daardoor kan het dat uw handel later wordt afgeleverd dan verwacht. We hopen op uw begrip. Onze excuses voor het ongemak.
  • donderdag 7 december 2017

Van Zaal bouwt bedrijvencomplex

DE KWAKEL – Van Zaal bouwt een bedrijvencomplex aan de Bedrijvenweg in De Kwakel. Het pand is, net als hun ruimten aan de Poelweg, bestemd voor verhuur.

 

Het toekomstige bedrijvencomplex, waaraan momenteel hard wordt gewerkt, wordt 7.100 vierkante meter groot en zal bestaan uit vijf hallen. Deze hallen worden straks afzonderlijk of als geheel verhuurd als productie, logistieke – of opslagruimten. De locatie ligt nabij hoofdwegen, bloemenveiling Aalsmeer en luchthaven Schiphol.

De logistieke onderneming verhuurt nu al bedrijfspanden aan de Poelweg, eveneens in De Kwakel. Dit bedrijvencomplex blijft ook in gebruik. Meer informatie over het bedrijvencomplex, de bouw en verhuur is te vinden op www.bedrijvenweg.com.

  • vrijdag 1 december 2017

VZT stoot minder CO2 uit

In 2017 hebben onze trucks 86280 kg minder CO2 uitgestoten ten opzichte van een jaar eerder.

 

Dit komt neer op zo'n 4200 bomen. Dit mooie resultaat hebben wij behaald dankzij actieve chauffeursbegeleiding, investeren in nieuw materieel en verbeterde planningssoftware. Op naar een nog milieuvriendelijker 2018!  • vrijdag 1 december 2017

Feestdagen: aangepaste dienstverlening

Tijdens de feestdagen hebben wij een aangepaste dienstverlening en afwijkende openingstijden.

 

Kerstmis
Op zondag 24 en maandag 25 december (Eerste Kerstdag) zijn wij gesloten. Er is dan geen transport mogelijk.
Op dinsdag 26 december (Tweede Kerstdag) is er geen landelijke distributie. Wij zullen in de middag, rond 14:00, beginnen met ophalen van transport voor de volgende dag.

Oud & nieuw
Op zondag 31 december zijn wij gesloten. Er vindt geen transport plaats. 
Op maandag 1 januari is er geen landelijke distributie en zullen wij in de middag, rond 14:00, weer beginnen met het ophalen van transport voor volgende dag.

  • woensdag 29 november 2017

Mededeling: afwijkende betaler doorgeven

MEDEDELING - Geeft u een transportopdracht op, maar betaalt u de factuur niet zelf? Geef dit dan aan!
Wij gaan ervan uit dat wie bestelt betaalt, tenzij anders aangegeven. Laat onze afdeling Orderinvoer het daarom altijd weten wanneer de door u opgegeven order, door een andere partij wordt betaald. Dit scheelt onze financiele afdeling extra werk achteraf. 

Alvast vriendelijk dank voor uw medewerking. Heeft u hierover vragen? Dan mag u contact opnemen met onze afdeling facturatie.
  • dinsdag 28 november 2017

Dieseltoeslag december 2017

DE KWAKEL - De dieseltoeslag voor de maand december is, net als in november, 9%. Dit op basis van de pompprijs van 28 november 2017. Deze bedroeg € 1,1187.

 

Als u meer wil weten over hoe de dieseltoeslag tot stand komt, kunt u kijken op onze pagina 'Dieseltoeslag'. 

  • donderdag 23 november 2017

Nieuwe vacature: Medewerker Helpdesk ICT

VACATURE  - Ben jij op zoek naar een mooie startersbaan in de ICT waarbij je door kunt groeien? Dan hebben wij een baan voor jou!

 

Wij zijn op zoek naar iemand die personen zoals deze (zie foto) op weg kan helpen. Ben jij de man of vrouw die dit met plezier doet? Bekijk dan hier onze vacature.

  • dinsdag 14 november 2017

Chauffeurs terug in de schoolbanken

DE KWAKEL - Onze chauffeurs gaan voor even terug in de schoolbanken. Zij krijgen namelijk de code 95 lessen, welke nodig zijn om het chauffeursvak te mogen uitoefenen.

 

Dit gaat plaatsvinden in januari en februari 2018. De cursus wordt door onszelf georganiseerd en bestaat uit verschillende lessen van diverse docenten.

Daarnaast geven we in dezelfde periode lessen voor het LZV-certificaat, zodat nog meer chauffeurs met een extra lange vrachtwagen de weg op kunnen. Het voordeel van een LZV is dat er meer vracht meegenomen kan worden, terwijl het brandstofverbruik minimaal toeneemt. Daardoor zijn LZV's milieuvriendelijker dan reguliere vrachtwagens. 


Foto: LZV. 

 

  • dinsdag 10 oktober 2017

Website nu ook in Engels en Duits

DE KWAKEL - Onze website is nu ook beschikbaar in het Engels en Duits. Hierdoor kunnen onze buitenlandse klanten nu ook gemakkelijk informatie verkrijgen over ons bedrijf en onze dienstverlening.

 

Rechts bovenaan de website kunt u kiezen voor de taal van uw keuze. Dit door op de Nederlandse, Engelse of Duitse vlag te klikken.  

 

  • vrijdag 6 oktober 2017

Van Zaal Transport nieuwe partner Royal Lemkes

DE KWAKEL - Van Zaal Transport is de nieuwe partner van Royal Lemkes voor het transport in de regio's Aalsmeer en de Bollenstreek. Dit werd donderdag 5 oktober bekend gemaakt.


Royal Lemkes werkt sinds kort met bundeltransport. Dit houdt in dat zij één vaste transporteur per regio hebben. Van Zaal Transport is gekozen als vervoerder in Aalsmeer en de Bollenstreek. 

Bundeltransport
Bundeltransport moet leiden tot vollere vrachtwagens, lagere ketenkosten, minder files en minder CO2-uitstoot. Daarnaast wil Lemkes hiermee meer grip krijgen op de directe sturing van aanvoerstromen.

Innovatief
Het Bleiswijkse bedrijf heeft voor Van Zaal Transport gekozen, vanwege onze innovativiteit en betrouwbaarheid. Ook zijn we volgens Lemkes 'sterk in de regio'. Wij zien andersom ook een mooie partner in Lemkes en zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking uitstekend aansluit bij onze dienstverlening.

In de startblokken
Op 23 oktober vervoeren wij de eerste handel van kwekers naar de vooraanstaande plantenleverancier.

Ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Wij versturen vierwekelijks een nieuwsbrief gericht aan zakenrelaties en andere geïnteresseerden. Ook onze nieuwsbrief ontvangen? Klik dan hier om u te abonneren.

Dieseltoeslag

Op onze transporttarieven is de brandstofprijs zeer van invloed, daarom hanteren wij een dieseltoeslag.  Wilt u weten wat de dieseltoeslag van deze maand is of meer informatie over de dieseltoeslag? Kijk dan op onze pagina 'Dieseltoeslag'.